SÅ LAGAR DU TILL ÄGGRÖRA
ÄGGRÖRA
TIPS OCH RECEPT FÖR SÅ LAGAR DU TILL ÄGGRÖRA
Det här behöver du för att kunna laga till äggröra:
4 ägg
2-3 msk grädde
1-2 krm salt
margarin till stekning
Gör så här
1. Börja med att vispa ihop alla ingredienser.
2. Nu måste du hälla äggsmeten i en lämplig stekpanna och innan dess måste du haft i en klick med margarin. Tänk på att bara ha medelhög värme på plattan.
3. Rör om äggen i pannan och när smeten har börjat stelna, så ska du stänga av plattan. Sedan kan du enkelt röra lite lätt i smeten, så den får den konsistens som du vill ha på äggröran. Avsluta med att hälla upp äggröran på en tallrik.
4. De äggskal som blivit efter matlagningen bör du nu sortera som en del av återvinningen. Njut nu av din äggröra!