Välj en sida

Garmin DriveSmart™ 65 MT-S 6,95” GPS, Europa

GPS mottagare

 

Artikelnr:

 

Beskrivning: 

Modell: Garvin DriveSmart 65 MT-S

Typ: GPS mottagare

 

Information: 

Har du någon gång känt att du är osäker på rätt väg när du ska åka någonstans. Kanske ska du till någon plats där du aldrig varit tidigare. Då kan årets julklapp 2007, nämligen Garmin DriveSmart, vara något för dig. Varför inte ge något praktiskt och mycket användbart som julklapp till någon riktigt god vän. Årets julklapp från 2007, nämligen en GPS-mottagare är mycket praktiskt om du inte har en nyare bil med navigationssystem. 

Nya Garmin DriveSmart™ 65 MT-S GPS bilnavigator gör din dagliga pendelresa eller ditt äventyr smidigare med enkla menyer, detaljerade kartor och röstguidning som är enkel att följa. Den dedikerade navigatorn har en 6,95” lättläslig kant-till-kant display med hög upplösning och inkluderar många smarta funktioner, så att du smart och säkert kan komma framåt.

GPS:en inkluderar kartuppdateringar över Europa, röststyrning och förarvarningar för att främja säker körning. Enkla menyer och större knappar gör den mycket lätt att använda. Talad kurva-för-kurva vägledning guidar dig som en vän med hjälp av gatunamn och landmärken – exempelvis “Sväng vänster efter banken”. Visar också 3D-kartvisning av byggnader och terräng. Du kan finna en massa att se och göra med TripAdvisor® – betyg för hotell, restauranger och attraktioner, samt Foursquare®-intressepunkter. Guidning av vägfiler med korsningsvisning hjälper dig att navigera genom komplexa korsningar med lätthet, medan live-trafik och parkeringsinformation* håller dig stressfri. Med inbyggd Wi-Fi® för enkel uppdatering utan behov av dator.

Med Up Ahead-funktionen kan du se kommande stopp för mat, bränsle och andra milstolpar längs din rutt. Undvik trafikförseningar och hitta tidsparande ruttalternativ med live-trafik*. Parkoppla med telefon för funktioner i realtid: såsom handsfree telefoni, smartaviseringar*, säkerhetskameror, parkeringsinformation, väder, m.m.