Välj en sida

HP 285 MT

Stationär dator

 

Artikelnummer:

Lagerstatus: 0

 

Beskrivning:

Märke: HP

Modell:  HP 285 MT

Typ: stationär dator

 

Information:

Optimera era resurser med en HP 285 MT som utrustats med kraftfulla processorer, säkerhetsfunktioner och de verktyg som behövs på företaget. Datorn är enkel att installera med en skalbar och funktionell design som kan växa i takt med företaget.

Helt enkelt tillförlitlig

HP 285 MT ger tillförlitlig prestanda för företaget med de verktyg ni behöver för arbetet. Få en bättre upplevelse med HP Conferencing-tangentbord och HP Business-headset för samarbete som tillval.

 

Funktionell design

Njut av den fullständiga stationära upplevelsen på den skalbara HP 285 MT-enheten med en funktionell design som kompletterar din arbetsyta och är lätt att installera och använda.

 

Optimerad prestanda

Välj mellan 7:e generationen AMD PRO APU eller AMD Ryzen 3 eller 5 PRO CPU som tillval för kraftfull stationärprestanda optimerad för tillförlitlig produktivitet med upp till 32 GB DDR4-minne.

 

Stöd för äldre komponenter

PCIe x1- och PCIe x16-kortplatser och stöd för äldre PCI-kort, seriella portar samt PS/2-portar och parallella portar (tillval) på HP 285 MT ger omfattande kompatibilitet med befintliga teknikinvesteringar.