Välj en sida

LEGO NINJAGO 70653, FIRSTBOURNE

LEGO

 

Legoset nr: 70653

Lagerstatus: 0

 

 

 

Beskrivning

Märke: LEGO

Modell: FIRSTBOURNE

Typ: NINJAGO

 

Information: 

Undvik HunterCopters knoppkanoner och hämndstenskedjan med Firstbourne, med flaxande vingar och piskande svansfunktion, och lägg beslag på drakrustningen. Innehåller 6 minifigurer.

Hjälp Kai och Cole att rädda Firstbourne – alla drakars moder – från drakjägarna! Flaxa med vingarna med draken LEGO® NINJAGO® 70653 Firstbourne för att undvika HunterCopters knoppkanoner. Slå undan jägarna från HunterCopter med hennes kraftfulla svans … och låt dig inte frestas av den smaskiga grillade kalkonen som dinglar framför hennes ansikte! Kan ninjakrigarna besegra Tungmetall, Tuggleksak, Jet Jack och Mule, och lägga beslag på den värdefulla drakrustningen? Du bestämmer!

– Innehåller 6 LEGO® NINJAGO® minifigurer: Kai, Cole, Tungmetall, Jet Jack, Tuggleksak och Mule.
– Draken Firstbourne har en avtagbar minifigursadel med tyglar, dekorerade och fällbara folievingar med flaxande funktion, rörliga käkar, ben och fötter, och rörlig hals, plus en piskande svansfunktion.
– Helikopterleksaken HunterCopter har en minifigurcockpit, snurrande rotorer, 2 knoppkanoner och en hämndstenskedja.
– Använd hämndstenskedjan för att sänka ner en minifigur på Firstbourne, fästa och dra i draken eller för att sänka ner den grillade kalkonen som drakbete.
– Piedestalen har avtagbara drakrustningsdelar: drakhjälmen och drakbröstplattan.
– Vapen: Kais samlingsbara drakbenssvärd och 2 tanto, Coles hammare, Tungmetalls hämndstenskedjegevär, Jet Jacks byggbara klinga och Mules 2 byggbara katanasvärd.
– Tillbehör: Jet Jacks jetpack, Tuggleksaks sköld och ett kalkonlår, plus en grillad kalkon (minus ett ben!).
– Återskapa och iscensätt storslagna scener från tv-serien NINJAGO®: Masters of Spinjitzu.
– Hitta fler samlingsbara delar av drakrustningen i 70650 Ödets vinge, 70652 Stormbringer, 70654 Dieselnaut och 70655 Drakgrop.
– Firstbourne är 19 cm hög, 53 cm lång och 48 cm bred.
– HunterCopter är 11 cm hög, 25 cm lång och 6 cm bred.