Välj en sida

LEGO NINJAGO 70675, KATANA 4X4

LEGO

 

Legoset nr: 70675

Lagerstatus: 0

 

 

Beskrivning

Märke: LEGO

Modell: KATANA 4×4

Typ: NINJAGO

 

Information: 

Susa fram genom Undergångens öken i NINJAGO världen i Kais ninjafordon Katana 4×4 med det här spännande LEGO setet! Avfyra kanonerna med fjädermekanism mot Char och pyroormarna. Kör på fienden med ninjabilens kaststjärneklingor. Låt den ”uppgraderade” LEGO NINJAGO hjälten Nya FS ge sig in i spinjitzutornadostrid. Du måste besegra de farliga ormarna och återta den förbjudna spinjitzuskriftrullen!

Med den här coola fyrhjulsdrivna bilen och ninjaactionfigurer kan barn iscensätta en storslagen strid om den förbjudna spinjitzuskriftrullen. LEGO NINJAGO ninjafordonet 70675 Katana 4×4 har öppningsbar minifigurcockpit, dold snurrande kaststjärneklinga med ramningsfunktion, 2 kanoner med fjädermekanism och ett öppningsbart vapenförråd. Barn kommer att älska att återuppleva scener från NINJAGO tv-serien och hitta på egna historier med de 5 minifigurerna, olika vapen och tillbehör som en förbjuden spinjitzuskriftrulle med byggbar hållare och Nya FS:s tornadospinner som är ny för juni 2019. Ge varje LEGO byggare en otrolig byggupplevelse med det här LEGO NINJAGO setet med Instructions PLUS, som finns i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Med de enkla, intuitiva bygginstruktionerna kan barn zooma, rotera och visualisera sin skapelse med det speciella spökläget medan de bygger. Instructions PLUS är dessutom perfekt för yngre byggare, som vägleds genom byggprocessen så att de får uppleva känslan av att lyckas på egen hand.

• Innehåller 5 LEGO NINJAGO minifigurer som är nya för juni 2019: Kai, Nya FS (Forbidden Spinjitzu), Char, pyropiskare och pyrohuggare.
• Bilmodellen Katana 4×4 har öppningsbar minifigurcockpit, roterande kaststjärneklinga med ramningsfunktion, 2 kanoner med fjädermekanism, öppningsbart vapenförråd med olika guldfärgade vapen, hjul med guldfärgade fälgar, turbomotorer med flamrörsdelar, ninjaflagga och dekorativa vapen.
• Tryck på spaken under bilen för att ramma minifigurer med kaststjärneklingan.
• En förbjuden spinjitzuskriftrulle med byggbar hållare ingår också.
• Det här LEGO NINJAGO setet innehåller Kais silver- och guldfärgade katanasvärd, Chars ormspira, pyropiskarens piska och pyrohuggarens svärd.
• Tillbehör: Kais katanahållare, Nya FS:s ”uppgraderade” huva och tornadospinner som är ny för juni 2019, Chars ormstjärt, pyropiskarens ormrustning och pyrohuggarens sköld.
• Cool leksak som inspirerar barn att återskapa spännande action från NINJAGO tv-serien.
• Använd LEGO Life appen för att få tillgång till de intuitiva bygginstruktionerna Instructions PLUS. Vägled yngre byggare genom byggprocessen med lättanvända funktioner för att zooma, rotera och visualisera skapelser med spökläget medan de bygger.
• Ninjafordonet Katana 4×4 är 8 cm högt, 21 cm långt och 13 cm brett.