Välj en sida

Så syns du bättre på nätet!

Här kommer vi att presentera tips och trix kring att synas bättre på nätet!

Tips & trix

I rutorna till höger, så kommer ni att hitta tips & trix kring att synas bättre på nätet. 

 

Sociala medier

Sociala medier kräver hårt arbete och engagemang. Just engagemanget med kommentarer och delningar påverkar hur högt upp du syns. Glöm inte bort relevanta hashtags, då det varierar beroende på vilken plattform du använder. 

Video

Video är ett jätteviktigt verktyg att jobba med. Vi kan se att video som är skapade på rätt sätt och med relevant innehåll, kommer högt upp i flödet på Facebook. 

Risker på nätet

Det finns mycket att tänka på för att inte råka illa ut på nätet. Spam, virus, bedrägerier och så vidare, är tyvärr rätt så vanligt. Klicka aldrig på okända mail eller okända länkar som dyker upp i samband med inlägg i sociala medier. 

Database Design

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla.

Hemsidan

Hemsidan är navet i företagets verksamhet på nätet. Det krävs att någon som är riktigt kunnig i hur det fungerar på nätet sköter om det. Spelreglerna förändras nämligen hela tiden och då krävs det att man är uppdaterad. 

Fotografier

Fotografier visar sig vara mycket populära, vilket syns på både Instagram och Facebook. Det är uppenbart att många klickar på ”gilla” när det handlar om fotografier, åtminstone om man jämför det med inlägg som bara innehåller text. 

Texter

Texter kan man absolut ha om de är av intresse för eran målgrupp. Det man ska tänka på är att texter måste vara optimerade med H1 och H2, för att fungera. Texter som inte är optimerade och som bara innehåller en massa text, fungerar sällan särskilt effektivt. 

Apps & Games

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla.