Välj en sida

SÅ KAN DU TJÄNA PENGAR ONLINE

I dessa tider av stor osäkerhet, där vi uppmanas till social distansering, så kommer vi att presentera ett antal tips kring hur du kan tjäna pengar online

1. Ett sätt att tjäna en lite extra pengar online är att  svara på enkäter online. Det finns ett antal sådana sajter, som du kan registrera dig på.

2. Något annat som du kan göra är att börja sälja av saker som du har men som du inte behöver. Det gör du bäst på Blocket och Tradera.

3. Kanske kan du olika språk och kan översätta texter, det är också ett sätt att tjäna pengar online.

 

4. Är du duktig på att skriva bra innehåll, som intresserar en större publik. Då kan du starta och driva en blogg.

 

5. Låt oss säga att du är riktigt duktig på Instagram, då finns det möjligheter att tjäna en extra inkomst, genom så kallad affiliate marketing.

 

6. Kanske är du duktig på att fotografera och få till riktigt bra bilder,  då kan du sälja dina bilder. Det finns specialsajter för just det här.

 

7. Något som ofta behövs idag är texter som är språkligt korrekta. Då kan du översätta texter, så att de blir korrekt. Det här är perfekt för dig som talar och skriver flera olika språk flytande.

 

8. I dagens digitala värld, där det nu talar mer om distansjobb och jobba hemifrån, så kan du tjäna pengar online,  genom olika typer av distansjobb.

 

9. Låt oss säga att du är riktigt kreativ och har en hållbar affärsidé. Då kan du å smått början tjäna pengar även på nätet, i din roll som frilansare.

 

10. Kanske är din stora styrka det talade språket och att nå fram till människor på nätet. Då kan du överväga att erbjuda utbildningar på nätet och på det sättet börja tjäna pengar online.

 

11. Om du är duktig på att jobba med olika typer av filmer,  som du laddar upp på Youtube.

 

12. Du kan hyra ut din bil, under de tider du inte använder den.

 

13. Är du duktig på och har känsla för vad som är en bra hemsida, då kan du testa hemsidor åt olika företag.

 

14. Kanske är du journalist och van vid att skriva intresseväckande texter. Då kan du börja skriva för en online tidning. Det finns ett antal olika online tidningar i dagens samhälle.

 

15. Tillhör du de personer som är riktigt duktiga på sociala medier. Då kan du börja tjäna pengar på nätet, genom att ta hand om ett fler flera företags sociala medier.

 

16. Är duktig på att skapa domännamn, som intresserar andra, så de kanske vill köpa just det domännamnet, då kan du så smått börja köpa och sälja domännamn.