Välj en sida
Vita rosor

VITA ROSOR

ROSOR

 

Vilka olika färger på rosor finns det?

 

Finns det specifika skötselråd?

 

Var kan jag köpa rosor?

BESKRIVNING

Typ: Rosor

Märke: Blombutiken

Modell: Vita Rosor

 

INFORMATION:

Rosor är verkligen riktigt fint och passar bra i de flesta rabatter. Det är viktigt att du planterar på rätt sätt, så att det är lite avstånd mellan de olika rosorna. Speciellt är detta viktigt om de är av olika färg.

Vita rosor gör sig rätt så bra tillsammans med mörkare rosor, till exempel mörkröda rosor.

I dagsläget finns det ett flertal olika färger tillgängliga på marknaden. Åker du till en handelsträdgård, så kan de ge dig råd och se till att du hittar just de färger som du letar efter.

Tittar vi oss omkring, så är det vanligast med röda rosor, men det finns även rosa, orange, vita, och den mycket sällsynta som är blå.

När du köper till exempel vita rosor, så finns det ett antal skötselråd som du bör tänka på, för att de ska hålla sig längre efter att du kommit hem. Du bör till exempel byta till en ren vas och rent vatten varje dag. Något annat du bör komma ihåg är att inte ta bort snöret runt buketten. Om du har mer än rosor i dina buketter, så måste du anpassa så att du bara har ljummet vatten. Sluten bör du förvara dina rosor, så att de inte fryser under natten.

Rosor passar alldeles utmärkt när du ska uppvakta den du älskar, till exempel i samband med en date, eller i samband med er förlovning.